OM OSS

Vi er et markedsføringsbyrå  i Oslo. Våre rådgivere har et stort fokus på verdiskaping for våre kunder. Vi er dedikert til å hjelpe små bedrifter med å utvide virksomheten ved hjelp av søkemotoroptimalisering, markedsføring i sosiale medier, annonsering (Adwords/PPC), webdesign, videomarkedsføring og mye mer.  

Vår tilnærming

KATALEAN nærmer seg hver kundes virksomhet som om den var vår egen. Vi er overbevist om at et byrå som jobber for å markedsføre og løfte en virksomhet, bør være mer enn bare en rådgiver. Vi setter oss i klientenes sko, tilpasser våre insentiver til deres mål, og samarbeider for å frigjøre det fulle potensialet i deres virksomhet. Dette bygger dype, morsomme og langvarige forhold.

Gjennom noen års erfaring har vi lært at ingen to prosjekter er nøyaktig like, og det er den nøyaktige holdningen vi gir til alle våre kunder. Samarbeid er viktig for enhver strategi. Du vet mer om din bransje, men vi vet mer om webdesign og markedsføring. Vi er ivrige etter å lære mer om deg som menneske og som bedriftseier, og vi håper du føler det samme om oss. Sammen bygger vi broen til suksess, og sammen skal vi krysse den.

Erfaring

Teamet vårt utdanner seg kontinuerlig om de nyeste metodene innen SEO, PPC, webdesign og sosiale medier, for å sikre at arbeidet som er fullført oppfyller våre kunders forventninger.

Kunder

Vi streber etter å gjøre hver klient fornøyd. Vår suksess er basert på deres tilfredshet og suksess.

Business Consulting

Vi brenner for de små bedriftene. Ikke bare fordi vi er en selv, men for at vi mener det er riktig at også disse bedriftene skal få tilgang til høy kompetanse.