Hvorfor bør din bedrift ha
en profesjonell nettside ?

Uåret 2020 – med et historisk digitalt fokus – endret både salgsprosesser og markedsføring for bestandig.

Vi har lært hvor raskt ting endrer seg og hvor viktig det er å være forberedt på endringer som påvirker våre omgivelser og hvordan vi  driver forretning. Ikke minst har vi opplevde en meget sterk økning når det gjelder E-handel. Mange var forberedt, men ikke alle. 

Finn ut hvordan vi kan hjelpe deg å bygge nettsider som bidrar til at du når dine forretningsmål.    Les mer om nettsider her

profesjonell nettside

Flere studier viser at over 90 % søker i en søkemotor før de gjør et kjøp. Dagens forbrukere tar ekstremt raske beslutninger, og nett- og kjøpsvanene våre er i kontinuerlig endring. COVID-19 har satt fart på bruken og utviklingen av digitale løsninger. Dette taktskiftet har vært betydelig høyt i Norge. Derfor er det ekstremt viktig at nettsiden din er brukervennlig, fungerer på alle enheter og gjør deg godt synlig i organisk søk.

En profesjonell nettside skal fungere i alle ledd av kundereisen, og gjøre det raskt og enkelt å konvertere besøkende til betalende kunder. Ikke gå glipp av unik muligheten til å ruste din bedrift for fremtiden.

 

Noen av sidene vi har laget

Mantra Vida

Sminke tatovering

Terra Case

Chakraklem